Agentia de turism SAPHIR TRAVEL este o agentie de turism Organizatoare, infiintata in 2009. Prin personalul ei dinamic si gata oricand sa va ajute in orice problema, incearca sa va ofere cel mai bun raport calitate/pret. Preturile competitive, serviciile de calitate, experienta si profesionalismul echipei noastre va vor convinge sa ramaneti alaturi de noi. Agentia noastra va pune la dispozitie: - cazari in hoteluri de toate categoriile din Turcia, Grecia, Spania, Italia, Egipt, Malta, Cipru, Dubai, Tunisia, Croatia, si litoralul Romanesc, la cele mai mici preturi. - transport sigur si confortabil (Bilete de avion si bilete autocar); - circuite turistice interne; - asistenta turistica si asigurari medicale.

SAPHIR TRAVEL

Adresa: Str.Corneliu Coposu, NR.1
Nr. Reg. Com.: J05/318/2008
CUI: RO23220404,

Licenta de turism: 828/25.01.2019
Polita de asigurare: IF-i Nr.3676 - valabila pana la 11.01.2024
Brevet Turism: 25096
Manager Turism: Farcas Ciprian Lucian

Banca: Banca

Tel.: 0359 417457
Tel. mobil: 0740306777
E-mail: contact@saphirtravel.ro


 Calatoreste cu Saphir Travel si descopera lumea!

 
AGENTIA DE TURISM "SAPHIR TRAVEL" este o agentie de turism Organizatoare, infiintata in 2009. Prin personalul ei dinamic si gata oricand sa va ajute in orice problema, incearca sa va ofere cel mai bun raport calitate/pret.
Preturile competitive, serviciile de calitate, experienta si profesionalismul echipei noastre va vor convinge sa ramaneti alaturi de noi.
De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Oradea dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.
Avem peste 48 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.
Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești. Agentia noastra va pune la dispozitie:
- cazari in hoteluri de toate categoriile din Turcia, Grecia, Spania, Italia, Egipt, Tunisia, Croatia, si litoralul Romanesc, si de oriunde din lume, la cele mai mici preturi.
- transport sigur si confortabil (Bilete de avion si bilete autocar).
- circuite turistice interne.
- asistenta turistica si asigurari medicale.
Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.
Licenta de Turism
Brevet de Turism
Polita de asigurare
Solicita oferta