City break Istanbul - Prestige Hotel, cu plecare din Bucuresti

Prestige Hotel este situat la 500 de metri de Marele Bazar din Istanbul și la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina de Mica Hagia Sofia. Oferă unități de cazare confortabile, cu WiFi gratuit.

Camerele de la Prestige sunt spatioase si au aer conditionat. De asemenea, acestea oferă mobilier modern, minibar si zonă de relaxare. Unele camere sunt decorate in culori calde și au pat cu baldachin.

Dimineața, hotelul oferă mic dejun bogat tip bufet, care include omletă, clătite si fructe de sezon. Restaurantul Prestige serveste preparate internationale. Hotelul are un bar mare, care oferă băuturi răcoritoare.

Oaspetii se pot relaxa pe terasa la soare și pot admira vederea panoramică la oraș sau pot merge la biroul de turism pentru a solicita informații despre punctele de atracție locale. De asemenea, oaspeții au la dispoziție serviciu de schimb valutar și serviciu de inchirieri mașini.

La stația de tramvai Laleli se poate ajunge pe jos de la Prestige Hotel in doar 3 minute, iar stația de metrou Vezneciler este situată la 450 de metri și oferă legături directe către zone renumite din Istanbul. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar. Aeroportul Istanbul este la 43 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Prestige Hotel, Istanbul, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta